Διεθνής Έκθεση Ανελκυστήρων
Ascen-tec 2022

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ 2η ASCEN-TEC.

Διεθνής Έκθεση Ανελκυστήρων Ascen-tec 2022

 Διεθνή Έκθεση Ανελκυστήρων Ascen-tec - Ζαφειράκης Βίδες

 

Η εταιρία μας συμμετείχε με επιτυχία στη 2η Διεθνής Έκθεση Ανελκυστήρων Ascen-tec 2022 που πραγματοποιήθηκε στις 3 με 5 Ιουνίου στην Αθήνα, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Η 2η Ascen.tec φιλοξένησε ισχυρά ονόματα του χώρου, δίνοντας την ευκαιρία σε κορυφαίους κατασκευαστές, εισαγωγείς και αντιπροσώπους ανελκυστήρων να παρουσιάσουν ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει ο κλάδος, αλλά και σε επιχειρηματίες, φορείς, επιστήμονες, τεχνικούς και φυσικά την πολιτεία να αναλύσουν τις απόψεις τους, να αναδείξουν τα προβλήματα του χώρου, αλλά και να προτείνουν λύσεις για ένα ιδιαίτερα κρίσιμο και ευαίσθητο κλάδο που άπτεται της σωματικής ακεραιότητας και ασφάλειας των ανθρώπων.

Είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα με πολλές από τις εταιρίες του χώρου, να μοιραστούμε ιδέες και απόψεις και να προτείνουμε λύσεις απλές, ουσιαστικές, αλλά  και αισθητικές λύσεις για τη χρήση συνδετικού υλικού, ώστε να βελτιστοποιηθούν οι κατασκευές των πελατών μας. Προσθέτοντας στη γκάμα μας τα είδη προστασίας, ρουχισμού και παπουτσιών, καθώς και και τον πλήρη κατάλογο βιομηχανικών εργαλείων, ήμασταν σε θέση να προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη λύση για τους εκθέτες και τους επισκέπτες της έκθεσης.

Παίρνοντας υπόψη σοβαρά την ανθρώπινη επικοινωνία και τις επαγγελματικές προσωπικές επαφές που αναπτύχθηκαν στα πλαίσια της 2ης Ascen- Tec, ευελπιστούμε στη συνέχιση αυτής της καλής συνεργασίας και ανυπομονούμε για την επόμενη συνάντησή μας.

Με εκτίμηση και πάντα μέσα στο πνεύμα της εποχής μας: «Μαζί φτιάχνουμε έναν καλύτερο κόσμο»

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας επισκεφτήκατε!

 Συμμετοχή της εταιρίας μας στην διεθνής έκθεση Ascen-Tec

 

Συμμετοχή της εταιρίας μας στην διεθνής έκθεση Ascen-Tec

τηρίζουμεΤηνΠαραγωγή τηρίζουμεΤηΔημιουργία
#ΜαζίΦτιάχνουμε #ΈνανΚαλύτεροΚόσμο
#ΖαφειράκηςΒΙΔΕΣ #ΖαφειράκηςΕΡΓΑΛΕΙΑ