Νέος Τρόπος Λειτουργίας Click-Away

Εναρμονίζουμε τον τρόπο λειτουργίας μας με βάση τη νέα ΚΥΑ

Νέος Τρόπος Λειτουργίας Click-Away - news image

Η εταιρεία μας ακολουθώντας τα μέτρα της νέας Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) για την προστασία από την περεταίρω διασπορά του κορωνοϊού, που αποτελεί την άμεση προτεραιότητα όλων μας πλέον, προσαρμόζει τη λειτουργία της αντίστοιχα.

Συνεπώς, για τις πωλήσεις λιανικής θα ακολουθήσουμε τη διαδικασία της εξ αποστάσεως προαγοράς/προεπιλογής αγαθών μέσω τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής παραγγελίας (click-away). Δυνατότητα πληρωμής θα υπάρχει με POS έξω από τα καταστήματα μας ή με ηλεκτρονική προπληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό (και με χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες σύντομα). Μπείτε τώρα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση www.zaf.gr/proionta, διαλέξτε το προϊόν που χρειάζεστε, κάντε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά την παραγγελία σας και διαλέξτε ένα από τα τρία καταστήματα μας που σας εξυπηρετεί περισσότερο για την παραλαβή:

 

  • Δεμέστιχα 9, 546 27, Θεσσαλονίκη, T.: 231 0519117
  • Κορυτσάς 18, 570 09, Καλοχώρι Θεσσαλονίκη, T.: 231 0751321
  • Ακτή Θεμιστοκλέους 32, 185 37, Πειραιάς, T.: 216 9001263

Δυνατότητα ηλεκτρονικής παραγγελίας στο orders@zaf.gr.

Θα σας αποστείλουμε την επιβεβαίωση παραγγελίας είτε ηλεκτρονικά είτε με μήνυμα sms στο κινητό σας. Από αύριο, 14/12/2020, θα υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής αποδεικτικού παραγγελίας μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας e-katanalotis. Στην επιβεβαίωση παραγγελίας θα αναφέρεται και το χρονικό διάστημα των δύο ωρών που θα μπορείτε να κάνετε την παραλαβή.

Φυσικά, υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής των εμπορευμάτων στον χώρο σας, ωστόσο επιφυλασσόμαστε του χρόνου παράδοσης λόγω του μεγάλου φορτίου εργασίας στις μεταφορικές και τις ταχυμεταφορές.

Τέλος, οι πελάτες χονδρικής, εκτός από αυτούς που δραστηριοποιούνται στις οικοδομικές εργασίες (σύμφωνα με την ΚΥΑ), θα παραλαμβάνουν και αυτοί τις παραγγελίες τους στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων μας σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, επίσης με επιβεβαίωση παραγγελίας.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη. Μένουμε ενωμένοι και μένουμε δυνατοί να προσπεράσουμε και αυτόν τον σκόπελο. 

#ΜένουμεΕνωμένοι #ΜένουμεΔυνατοί

#ΜαζίΦτιάχνουμε #ΈνανΚαλύτεροΚόσμο

#ΖαφειράκηςΒΙΔΕΣ