Εταιρεία

Ζαφειράκης Βίδες • Η Πηγή της Βίδας από το 1970
Εισαγωγές και χονδρικό / λιανικό εμπόριο κοχλιών και βιομηχανικών ειδών.

Η εταιρεία Ζαφειράκης Βίδες (Ευάγγελος Ζαφειράκης & Υιοί ΑΕ), με έδρα στη Θεσσαλονίκη, εισήλθε δυναμικά στο χώρο της βίδας και των βιομηχανικών ειδών το 1970.

Σήμερα, έχοντας 18 υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης, δύο καταστήματα χονδρικής / λιανικής στη Θεσσαλονίκη και στον Πειραιά, μία κεντρική αποθήκη 3.000τμ στο Καλοχώρι και 45.000 είδη σε παρακαταθήκη είναι σε θέση να παρέχει την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση παντού.

Η επιχείρηση Ζαφειράκης Βίδες προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα, που ικανοποιούν στο ακέραιο τις ανάγκες της κατασκευής και της βιομηχανικής παραγωγής, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, με αποτέλεσμα να την εμπιστεύονται για μόνιμο προμηθευτή τους κορυφαίες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

 

Βασιζόμενη αποκλειστικά στο ανθρώπινο δυναμικό της, στην εξειδίκευση στον κλάδο της και στην τεράστια ποικιλία και αποθέματα της, η Ζαφειράκης Βίδες έχει σκοπό να συνεχίσει να είναι άριστος και μακροχρόνιος συνεργάτης για κάθε κατασκευαστική, βιομηχανική και εμπορική εταιρεία.  Το όραμα του οργανισμού είναι η αδιάκοπη στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και της δημιουργίας καθώς και η συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Προμηθευτές

50

Γνωστά εργοστάσια του εξωτερικού

Προϊόντα

45000

Και πλέον

Εργαζόμενοι

18

σε κατάστηματα & αποθήκη

Καταστήματα & Αποθήκη

3

Σε Θεσσαλονίκη, Καλοχώρι & Πειραιά

Έδρα

H εταιρεία Ζαφειράκης Βίδες, με έτος ίδρυσης το 1970, εδρεύει στη Θεσσαλονίκη στην οδό Δεμέστιχα 9. Η κεντρική αποθήκη της επιχείρησης, με ενσωματωμένο κατάστημα, βρίσκεται στο Καλοχώρι στην οδό Κορυτσάς 18. Τέλος, η εταιρεία διαθέτει κατάστημα και στον Πειραιά στην οδό Ακτή Θεμιστοκλέους 32.

Αφοσίωση

Το πάθος για τη δουλειά μας και η εμπιστοσύνη στις ικανότητες του ανθρώπινου δυναμικού και των στελεχών μας, έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη της δραστηριότητας μας στο χώρο της βίδας τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό, καθώς και στη βελτίωση των εσωτερικών διαδικασιών της εταιρείας. Σκοπός της επιχείρησης είναι η στήριξη της παραγωγής και του εμπορίου.

Εξυπηρέτηση

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας έχει ως στόχο την καθολική ικανοποίηση των πελατών μας. Μεγάλα διαθέσιμα αποθέματα, γρήγορη αποστολή των παραγγελιών και ανταγωνιστικές τιμές υποστηρίζουν τον σκοπό αυτό. Με πολυετείς συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, επιβεβαιώνεται η πελατοκεντρική στρατηγική της επιχείρησης μας.Εξαγωγική Δραστηριότητα

H εταιρεία Ζαφειράκης Βίδες είναι σε θέση να εξυπηρετήσει ζητήσεις από όλη την Ελλάδα, καθώς επίσης είναι και ο βασικός προμηθευτής πολυάριθμων επιχειρήσεων στις βαλκανικές χώρες, όπως η ΠΓΔΜ, η Σερβία, η Βουλγαρία, η Αλβανία και η Ρουμανία.

Οι αξίες μας

Η προσήλωση και ο σεβασμός στις ανάγκες των πελατών μας, με το ήθος και την ειλικρίνεια να είναι οι οδηγοί μας σε κάθε επαγγελματική και προσωπική επαφή.

Η ιστορία μας

Η επιχείρηση ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 1970 από τον Ευάγγελο Ζαφειράκη ως ατομική. Το 1974 μετατράπηκε σε ομόρρυθμη εταιρεία υπό την επωνυμία "Ευάγγελος Ζαφειράκης & Σια ΟΕ". Η επιχείρηση σταδιακά άρχισε να αυξάνει τον κύκλο εργασιών της και μέσα στη διάρκεια του χρόνου να επεκτείνει αντίστοιχα τις υποδομές της. Το 2007 ξεκίνησε και η λειτουργία του ιδιόκτητου κέντρου διανομής της επιχείρησης στην περιοχή του Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης, εμβαδού 2.790τμ. και με δυνατότητα αποθήκευσης 4.500 παλετών. Το 2016 η εταιρεία ίδρυσε υποκατάστημα στον Πειραιά, στην είσοδο της μαρίνας Ζέας. Έπειτα από 52 χρόνια ιστορίας, η Ζαφειράκης Βίδες πλέον, συνεχίζει την πορεία της ακατάπαυστα, ενώ το κεντρικό κατάστημα χονδρικής - λιανικής της επιχείρησης λειτουργεί στην πολυώροφη εγκατάσταση επί της οδού Δεμέστιχα 9 στη Θεσσαλονίκη. Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της εταιρείας είχε η αφοσίωση και η αποτελεσματικότητα του ανθρώπινου δυναμικού της!

Η φιλοσοφία μας

Η συνεχής εξέλιξη και βελτίωση των εσωτερικών διαδικασιών μας βασίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό, στο ευρύ φάσμα των προϊόντων μας και στην αφοσίωση των στελεχών μας. Στόχος μας είναι να λειτουργούμε αποτελεσματικά με την ελάχιστη δυνατόν αποτύπωση στο περιβάλλον και ταυτόχρονα να είμαστε η αξιόπιστη επιλογή των πελατών μας. Αποστολή μας είναι να είμαστε ένας άριστος και μακροχρόνιος συνεργάτης για κάθε κατασκευαστή και εμπορική εταιρία. Όραμα μας είναι η αδιάκοπη στήριξη της δημιουργίας. Μαζί φτιάχνουμε έναν βιώσιμο κόσμο.